< Grįžti

1. Jūsų sutikimas
Sutikdami su šia Privatumo politika, jūs sutinkate, kad jūsų Asmens duomenys būtų naudojami siekiant įvykdyti jūsų užsakymus.
Jūs suteikiate mums teisę rinkti, valdyti, tvarkyti ir saugoti jūsų Asmens duomenis tokia apimtimi ir tokiais tikslais, kaip numatyta šioje Privatumo politikoje.

2. Kokią informaciją mes renkame?
Mes galime rinkti, saugoti ir naudoti žemiau nurodytų rūšių informaciją:
• informaciją, kurią Jūs suteikiate mums tikslu sužinoti apie mūsų interneto svetainės paslaugas arba užsakyti mūsų interneto svetainės paslaugas (vardas, pavardė, el. paštas)
• informaciją, kurią Jūs suteikiate mums pasirašant paslaugų teikimo sutartį (vardas, pavardė, asmens kodas, telefono numeris, buveinės adresas, įmonės rekvizitai)
• slapukai (cookies): informaciją apie Jūsų kompiuterį ir apie Jūsų apsilankymus šioje interneto svetainėje bei naudojimąsi šia interneto svetaine (įskaitant Jūsų IP adresą, geografinę vietą, naršyklės tipą, iš kur buvote nukreiptas, lankymosi trukmę ir puslapių žiūrėjimų skaičių);
• informaciją apie atliktus darbus pagal Jūsų užsakymą;
• informaciją, kurią Jūs suteikiate mums paliekant atsiliepimą mūsų Facebook puslapyje https://www.facebook.com/artedokweb (Jūsų vardas ir pavardė, Facebook paskyros nuotrauka, atsiliepimo tekstas);
• bet kokią kitą informaciją, kurią Jūs savo pasirinkimu siunčiate mums.

3. Jūsų teisės
Jūs turite šias teises:

• Teisė į informaciją – turite teisę sužinoti, kokius Jūsų asmens duomenis esame sukaupę, iš kur jie gauti, kodėl ir kokiu tikslu yra tvarkomi.
• Teisė į prieigą – turite teisę naudotis duomenimis, surinktais iš jūsų/apie jus, įskaitant Jūsų teisę prašyti ir gauti surinktų asmeninių duomenų kopiją.
• Teisė į ištaisymą – turite teisę prašyti ištaisyti neteisingus, neišsamius ir netikslius duomenis.
• Teisė ištrinti – turite teisę prašyti ištrinti sukauptus asmens duomenis apie Jus.
• Teisė apriboti apdorojimą – turite teisę prašyti apriboti Jūsų asmeninių duomenų tvarkymą.
• Teisė prieštarauti apdorojimui – turite teisę prašyti nustoti apdoroti sukauptus Jūsų asmens duomenis.
• Teisė pateikti skundą – susisiekite su mumis el. pašto adresu info@artedok.lt, jei manote, kad Jūsų teisės dėl asmens duomenų tvarkymo ir saugojimo buvo pažeistos.
• Teisė gauti priežiūros institucijos pagalbą – turite teisę gauti Lietuvos Respublikos Valstybinės duomenų apsaugos inspekcijos pagalbą arba pateikti skundą nurodytai institucijai.
• Teisė atsisakyti sutikimo – turite teisę atšaukti bet kokį sutikimą tvarkyti jūsų asmeninius duomenis.

Jei norite gauti informaciją apie surinktus Jūsų asmens duomenis ar kreiptis dėl neteisingų, neišsamių ar netikslių duomenų tvarkymo ir prašyti ištaisyti ar ištrinti, siųskite mums užklausą el. pašto adresu: info@artedok.lt arba telefonu +37060471982.

4. Informacijos saugojimo terminai
Jūsų asmeninę informaciją saugosime tiek, kiek to reikės šioje privatumo politikoje nurodytiems tikslams įgyvendinti.

• Paslaugų teikimo sutartis ir saskaita faktūra saugomi 10 metu nuo sutarties pasirašymo ar/ir saskaitos faktūros išrašymo datos.
• Informaciją, kurią Jūs suteikiate mums tikslu sužinoti apie mūsų interneto svetainės paslaugas arba užsakyti mūsų interneto svetainės paslaugas (vardas, pavardė, el. paštas) saugoma ne ilgiau nei 3 metus.
• Informaciją apie atliktus darbus pagal Jūsų užsakymą saugoma neterminuotai.
• Jūsų atsiliepimai (įskaitant Jūsų vardą ir pavardę, Facebook paskyros nuotrauką ir atsiliepimo tekstą) saugomi neterminuotai.

Nepaisant aukščiau nurodytų informacijos saugojimo terminų, jūsų Asmens duomenis mes turime teisę laikyti serveryje tiek, kiek tai būtina, jeigu jūsų pateiktais duomenimis buvo pasinaudota vykdant neteisėtą veiką ar buvo įtariama, jog įvykdytas pažeidimas, dėl kurio buvo ar bus atliekamas atitinkamų teisėsaugos institucijų tyrimas. Šie duomenys sunaikinami gavus teisėtus teisėsaugos ar kitų įgaliotų institucijų nurodymus. Tiesioginės rinkodaros tikslu Jūsų Asmens duomenis naudojami nebus.

5. Slapukai
Slapuką sudaro informacija, tinklo tarnybinės stoties siunčiama interneto naršyklei ir laikoma naršyklės. Ši informacija vėliau siunčiama atgal tarnybinei stočiai kaskart kai naršyklė paprašo puslapio iš tos tarnybinės stoties. Tai leidžia tai tinklo tarnybinei stočiai identifikuoti ir sekti interneto naršyklę. Mes naudojame Google Analytics naudojimuisi šia interneto svetaine analizuoti. Google Analytics generuoja statistinę ir kitą informaciją apie naudojimąsi svetaine panaudodama slapukus, kurie laikomi vartotojų kompiuteriuose. Generuojama su mūsų interneto svetaine susijusi informacija yra naudojama kurti ataskaitas apie naudojimąsi šia interneto svetaine. Šią informaciją laikys Google. Google privatumo politika prieinama čia: http://www.google.com/privacypolicy.html . Pas mus besireklamuojantieji arba mokėjimo paslaugų teikėjai irgi gali siųsti Jums slapukus.

Kad nustatytų Jūsų interesus, Google seks Jūsų elgesį internete naudodama slapukus. Jūs galite peržiūrėti, ištrinti ir pridėti interesų kategorijas, susietas su Jūsų naršykle, naudodami Google bendrovės Ads Preference Manager, kurį galima rasti adresu http://www.google.com/ads/preferences/. Jūs galite atsisakyti Adsense partnerių tinklo slapuko adresu http://www.google.com/privacy_ads.html . Tačiau šiame atsisakymo mechanizme naudojamas slapukas, ir jeigu Jūs ištrinsite slapukus iš savo kompiuterio, tai Jūsų atsisakymas nebus išsaugotas. Kad užsitikrintumėte, jog atsisakymas būtų išsaugotas konkrečiai naršyklei, turėtumėte naudoti Google naršyklės įskiepį, kurį galima rasti adresu http://www.google.com/ads/preferences/plugin . Dauguma naršyklių leidžia Jums nepriimti jokių slapukų, nors tam tikros naršyklės leidžia Jums nepriimti tik trečiųjų šalių slapukų. Pavyzdžiui, Internet Explorer naršyklėje galite atsisakyti visų slapukų spausdami „Tools“ > „Internet Options“ > „Privacy“ ir pasirinkdami „Block all cookies“ (tai daroma paslenkant perjungiklį). Tačiau visų slapukų blokavimas turės neigiamą įtaką galimybei naudotis daugeliu interneto svetainių, įskaitant šią.

6. Mūsų naudojami slapukai ir jų saugojimo terminai:

Nuostatų slapukai:
ck — galioja naršyklės sesijos metu

Dėl nuostatų slapukų svetainė įsimena informaciją, nuo kurios priklauso svetainės veikimas ir išvaizda, pavyzdžiui, jūsų pasirinkta kalba arba regionas, kuriame esate.

Statistikos slapukai:
_ga — galioja 2 metus
_gat_gtag_UA_148336546_2 — galioja naršyklės sesijos metu
_gid — galioja 24 val.

Naudodami statistikos slapukus, kurie renka anoniminę informacija ir teikia jos ataskaitas, svetainės savininkai gali sužinoti, kaip lankytojai sąveikauja su svetaine.

7. Jūsų asmeninių duomenų naudojimas
Asmeniniai duomenys, pateikti šioje interneto svetainėje, bus naudojami tikslams, nurodytiems šioje privatumo politikoje arba aktualiose šios interneto svetainės dalyse. Mes galime naudoti jūsų asmeninę informaciją šiems tikslams:
• interneto svetainei administruoti;
• jūsų naršymo patirčiai gerinti, pritaikydami šią interneto svetainę asmeniniams poreikiams;
• tvarkydami jūsų užsakymus, užklausas;
• teikdami jūsų užsakytas paslaugas;
• siųsdami jums informaciją apie mūsų teikiamas prekes ir paslaugas (jeigu davėte sutikimą gauti tokią informaciją);
• naudodami kaip pavyzdį savo darbų portfelyje ar/ir reklamoje ar/ir soc. tinkluose nuorodą į Jums sukurta svetanę ar kito atlikto darbo vizualizaciją, neatskleidžiant jokių Jūsų asmeninių duomenų, išskirus vardą ar/ir pavardę bei įmonės pavadinimą.

Be aiškaus jūsų sutikimo mes įsipareigojame niekada neperduoti jūsų asmeninių duomenų jokioms nesusijusioms trečiosioms šalims, išskyrus šiuos atvejus:
• jei yra jūsų sutikimas Asmens duomenų atskleidimui;
• teikiant paslaugas – mūsų partneriams, teikiantiems pristatymo ar kitas jūsų užsisakytas paslaugas. Šiems paslaugų tiekėjams mes suteiksime tik tiek jūsų asmeninės informacijos, kiek bus būtina konkrečiai paslaugai atlikti. Jūsų duomenų saugumo reikalavimas keliamas visiems su mumis dirbantiems paslaugų teikėjams;
• teisėsaugos institucijoms pagal Lietuvos Respublikos teisės aktų numatytą tvarką;
• statistinę informaciją apie mūsų vartotojus, tačiau ši informacija nebus naudojama jokiam atskiram vartotojui identifikuoti.

8. Politikos pakeitimai
Mes galime retkarčiais atnaujinti šią privatumo politiką paskelbdami naują versiją savo interneto svetainėje. Kartkartėmis Jūs turėtumėte peržiūrėti šį puslapį, kad įsitikintumėte, jog esate patenkintas bet kokiais pasikeitimais.

9. Trečiųjų šalių interneto svetainės
Šioje interneto svetainėje yra nuorodų į kitas interneto svetaines. Mes nesame atsakingi už trečiųjų šalių interneto svetainių privatumo politikas ar praktikas.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.
Sutinku Plačiau
Aptarsime
Jūsų projektą
Sužinokite apie visas bendradarbiavimo su mūsų studija sąlygas, garantijas ir kainas, suformuodami atitinkamą prašymą.
* - užpildydami laukus Jūs patvirtinate, kad susipažinote ir sutinkate su Privatumo politika
Įvyko klaida!
Bandykite dar kartą vėliau.
Uždaryti
Dėkojame,
Jūsų žinutė buvo išsiųsta.
Uždaryti